بیمارستان‌هوشمند: فناوری های کلیدی و فرصت ها

Smart Hospital: Enabling technologies and opportunities




توضیحات این برنامه



در بیمارستان‌های هوشمند نسل آتی، با بهره گیری از فناوری های نوین اطلاعات و ارتباطات و اینترنت اشیا زیرساخت لازم برای ارائه خدمات کیفی سلامت، مدیریت کارآمد تیم سلامت و کارآمدی اقتصادی فراهم می گردد. در این مسیر، تجهیزات هوشمند و متصل به شبکه و یکپارچه سازی آنها با سیستم های فناوری اطلاعات و البته پردازش هوشمند این داده ها نقش کلیدی دارند. در حوزه بیمارستانی، استانداردها و تأییدیه‌های پزشکی نقش کلیدی و تعیین کننده دارد. این شاید یکی از مهمترین چالش های پیش روی استارتاپ ها در این حوزه در ایران و کشورهای پیشرفته نیز هست. در این پنل فن آفرینی، با حضور متخصصان این حوزه و در یک فضای تعاملی با شرکت کنندگان، چالش‌ها، روندها، نیازها و راه حل‌ها و نقش فن‌آوری در توسعه بیمارستانهای مدرن نسل آتی را بررسی می کنیم.

مکان:

     پارک علم و فناوری دانشگاه تهران - وبینار

زمان:

     یکشنبه 11 آبان 1399 ساعت 15 الی 16:30

درباره پنل تخصصی فن آفرینی

شرکت فناوری سروین با همکاری دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، پژوهشکده فناوری‌های همگرا، و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، مجموعه گردهمایی هایی را در حوزه علوم و فناوریهای نوین مانند هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، اینترنت اشیاء، سرویس های مبتنی بر مکان و پردازش ابری به صورت ماهانه برگزار می کند. اهداف این سمینارها عبارتند از:
- ایجاد بستری برای معرفی توانمندی های علمی و ایده های نوین دانشگاهیان به سرمایه گذاران و صاحبان صنایع
- ایجاد فرصت برای صاحبان صنایع به منظور انتقال نیازها و چالش ها به جامعه علمی کشور
- آشنایی سرمایه گذاران با فرصتهای حمایت از پیاده سازی طرح های نوین در صنایع
هر برنامه به موضوع مشخصی در زمینه یکی از موضوعات فوق با هدف معرفی تکنولوژی های روز دنیا و روند های جهانی و ایران، فرصت ها و چالش های مربوطه می پردازد. این گردهمایی ها با سخنرانی فردی کلیدی در موضوع برنامه به همراه یک پنل تخصصی و فرصت مکفی برای پرسش و پاسخ و تعامل با حضار برگزار می گردد.

اعضای پنل

سخنران کلیدی: دکتر علیرضا طلوع کوروشی

دکتر علیرضا طلوع کوروشی مدیر عامل شرکت مهندسین مشاور دانا تجهیز کارامد است. از سوابق ایشان میتوان به مدیریت واحد تجهیزات پزشکی میلاد، مشاور تجهیز و راه اندازی بیش از 5000 تخت بیمارستانی، همکاری با موسسه TUV Nord ایران در پروژه‌های تجهیز WHO، و اجرای طرح فهرست رسمی تجهیزات پزشکی ایران اشاره کرد. ایشان مشاور عالی مجموعه کتابهای استاندارد برنامه ریزی و طراحی بیمارستان ایمن هم بوده‌اند. ایشان همچنین دبیر کمیته فنی سازمان ملی استاندارد در حوزه مدیریت سازمان سلامت و عضو کمیته فنی در تدوین بیش از 80 استاندارد ملی در حوزه مهندسی پزشکی است. ایشان دانش آموخته‌ی دکتری مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر است.

مدیر برنامه: مهندس محمد طهماسبی

مهندس محمد طهماسبی عضو هیات موسس و هیات مدیره انجمن متخصصین تجهیزات کشور ، دبیر انجمن کنترل عفونت و کارشناس رسمی دادگستری است و به مدت سی سال مسئول عالی تجهیزات پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده است. ایشان در بازسازی و نوسازی بیش از 15 بیمارستان برای دانشگاه علوم پزشکی تهران مشارکت داشته است. سابقا مشاور مدیر عامل شرکت توسعه صنایع پزشکی ایران، شرکت اوزان و مشاور تجهیزات پزشکی بهداشت و درمان صنعت نفت نیز بوده است. از دیگر سوابق علمی ایشان میتوان به تدریس در دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی، اصفهان و تالیف کتاب و نگارش مقاله و تدوین استاندارد در حوزه های مرتبط و دبیری کنگره بین المللی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات و کنگره بین المللی کنترل عفونت و استریلیزاسیون اشاره کرد.

دکتر سید کمال‌الدین ستاره‌دان

دکتر سید کمال الدین ستاره دان عضو هیات علمی و مدیر گروه مهندسی پزشکی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران است. از سوابق اجرائی ایشان میتوان به 4 سال معاونت اداری و مالی و 4 سال معاونت پژوهشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر اشاره کرد. وی همچنین کارشناس رسمی دادگستری در زمینه مهندسی پزشکی لوازم و تجهیزات پزشکی از سال 1383 تاکنون می باشد. دکتر ستاره دان دانش آموخته کارشناسی مهندسی الکترونیک از دانشگاه تهران ( 1367) ، کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی از دانشگاه صنعتی شریف (1371)، دکترای مهندسی پزشکی دانشگاه استراتکلاید در شهر گلاسکو انگلستان ( 1377) و فوق دکترای پردازش سیگنال های حیاتی از دانشگاه استراتکلاید در شهر گلاسکو انگلستان ( 1379) می باشد. از زمینه های تحقیقاتی ایشان می توان به 1- پردازش سیگنالها و تصاویر پزشکی 2- کاربردهای اولتراسوند و اپتیک در پزشکی 3- طراحی و ساخت ابزار دقیق پزشکی اشاره کرد. دکتر ستاره دان اولین طراح و سازنده دستگاه طیف نگار مادون قرمز نزدیک کارکردی مغز (fNIRS) در کشور با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی است.

مهندس محمودرضا قلیزاده

مهندس محمودرضا محمد قلیزاده رئیس هیات مدیره و سرپرست بخش تاسیسات الکتریکی مهندسان مشاور ژرف اندیشان است. از سوابق اجرایی این شرکت میتوان به طراحی و مدیریت پروژه تاسیسات مراکز بزرگ صنعتی، سلامت و تجاری اشاره کرد. ایشان سابقه طراحی و اجرای چندین بیمارستان از چند ده تخت‌خواب تا چند صد تخت خواب را نیز دارند و در حال حاضر مشاور ارشد تاسیسات الکتریکی و بخش ICT شرکت سلامت برکت برای بیمارستان ۷۴۰ تختخوابی در حال ساخت برکت هستند. ایشان دانش آموخته رشته مهندسی برق، گرایش قدرت از دانشگاه صنعتی شریف هستند.

مهندس علیرضا سلطان رحمتی

مهندس علیرضا سلطان رحمتی در حال حاضر مدیر بیمارستان بوعلی سینا در قزوین است. ایشان سابق بر این ریاست اداره مهندسی نگهداری اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت، مشاور و سرممیز ایزو بیمارستان، معاون بودجه؛ مدیر فنی؛ رئیس دفتر مطالعات؛ مدیر اقتصاد سلامت؛ مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، نیز بوده‌اند. از سوابق دیگر ایشان میتوان به مشاور بیمارستانی در زمینه طراحی؛ ساخت و تجهیز، طراحی ساختار نیروی انسانی و طراحی فرایند های بیمارستانی و طراحی؛ ساخت و تجهیز حدود ۵۰۰۰ تخت بیمارستانی و نظارت بر ساخت ۱۵۰۰۰متر مربع فضا های بهداشتی درمانی اشاره کرد.

حامیان برگزاری: